Sigma_74, zajebiste czekam na swoje i na auto i bede szalal!
Nowa Laguna w pełnej okazałości
Zwiń
X
-
Nowa Laguna w pełnej okazałości
Oto zdjęcia Renault Laguny, która jako model trzeciej generacji będzie do kupienia w cenie od około 22 000 EUR. Początek sprzedaży na rodzimym rynku francuskim wyznaczono na 12 października.
Nowa Laguna została zaprojektowana z myślą o dostarczeniu przyjemności prowadzenia auta. Jej zachowanie na drodze jest wręcz wzorcowe, a bezpieczeństwo bierne reprezentuje najwyższy poziom. Elegancja i wyposażenie w naturalny sposób plasują ten samochód w segmencie aut stworzonych na dalekie trasy. Z niespotykaną jakością i komfortem współgra harmonijny design wnętrza, dzięki któremu podróż staje się niespotykanym doznaniem.
Grupa Renault uznała za priorytet uplasowanie Nowej Laguny w pierwszej trójce najlepszych modeli w swoim segmencie pod względem jakości produktu i usług. Zobowiązanie dotyczące jakości odnosi się również do całej gamy modeli Renault. Ilość usterek zgłaszanych w pierwszym roku eksploatacji pojazdów (od połowy 2005 do połowy 2006 roku) spadła o 40% dla całej gamy samochodów Renault.
[samar.pl link]O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZa bardzo mi C-5ke przypomina, ktora mi sie nie za bardzo podoba.
Kombiak całkiem fajny, ciekawe jak w praktyce będzie wyglądała poprawa niezawodności, bo obecna Laguna to zwłaszcza w początkowym okresie strasznie dawała się we znakiGarret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pafIMO przód to krok w tył - lekką kupą zalatujeBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Na serio mi sie podobaja oba. 5d w kolorze czarnym bedzie super, a kombi oprocz czarne wlasnie w jakims szarym, srebrnym lub butelkowym niebieskim moze wygladac mrozaco. Mi sie podoba Citroen C6 i ona linia nieco nawiazuje, co mi sie kojarzy pozytywnie. Wnetrze wyglada na nowoczesne, ale stonowane jednoczesnie. Pamietajac nasza poprzednia Lagune w kombi spodziewam sie, ze bedzie sie tym jezdzilo przewygodnie
Dla mnie plus dla Renault, szczegolnie po ostatnim wynalazku Megane, ktore juz po kilku latach wyglada, jak szrotowisko
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNie znasz zasady, ze aut na F nie kupujemy czyli: Fiaty, Fordy, Francuzy
Miłem parę aut na F (Francuskich ) i byłem z nich baaaardzo zadowolony :wink:Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Sigma_74
Komentarz
-
Sigma_74
miałem wszystki czy zasady F
Fiata-
Forda mondeo
Peugota
każdy z nich to szajs w porównaniu z Octavia.
Komentarz
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez MaicroftNie znasz zasady, ze aut na F nie kupujemy czyli: Fiaty, Fordy, Francuzy
Miłem parę aut na F (Francuskich ) i byłem z nich baaaardzo zadowolony :wink:
Komentarz
-
Komentarz